Pages Navigation Menu

Style, Info, Fun - A Moustache Paradise!

Handlebar Moustache Survey from WallaWalla Ron

Thanks Ron!

 

1. How long have you had a handlebar moustache, and what is your history with moustaches?

Answer:
This is my first handlebar(90)days so far.

Hand full face hair most of my adult life last 15yrs with goatee and stache.

2. What moved you to grow a handlebar moustache?

Answer:
Kind of a bucket list thing. Just want to see how long I can grow one.

3. What are some of the reactions of others as you grew your handlebar moustache? What sort of reactions or comments did you get initially from your significant other?

Answer:
Get those deer in the head light stairs from some.
Family members go wow nice stache. Wife likes it. Now she wants to know when I will trim it.
Told her that’s not going to happen.

4. What are some of the funny or strange comments others have made about your handlebar moustache over time?

Answer:
Just the double takes from people so far.

5. Has having a handlebar moustache had any effects on your personality/behavior, attitude, self-expression, sense of self?

Answer:
No.

6. What is it in your personality that drew you to growing a handlebar moustache?

Answer:
Everyone says I am a few bricks shot of a full load…in a good way.

7. Have you been in any moustache contests or attended any such gatherings?

Answer:
N/A

8. It takes courage to wear a handlebar moustache. What would you say to those who think you look odd, silly or stupid with it?

Answer:
They don’t know me.

9. What waxes, styling aids or glues to you prefer and why?

Answer:
Avery purple glue stick. The glue stick works great, washes out easy, low price.

10. What do you think a handlebar moustache does for a man?

Answer:
Sets you apart from the crowd. Gives you style.

11. How attached are you to your handlebar moustache and what would it take for you to cut it off or remove the curls and not grow it back?

Answer:
Very. $1,000,000.00.

12. Have you accumulated any moustached merchandise, shirts, mugs or other stuff? Include web site addresses if you have them so others can take a look.

Answer:
Just a little comb.

13. Can you recommend some moustache web sites if you know any worth mentioning?

Answer:
Handlebar club forum.

14. Have you participated in online events like Moustache May, Movember or others, and what was that like?

Answer:
N/A

15. What would you like to see on handlebarmoustachelife.com?

Answer:
More product reviews.

16. Can you list here some links to online photos of your moustache I can use for this survey if published, or if you don\’t have pics online, may I email you so you can send me what you would like to share?

Answer:
email me

17. How has having a handlebar moustache affected your love life, and does it interfere with the act of kissing?

Answer:
hair sometimes gets in my wife’s mouth.

18. Does your handlebar moustache give you any superpowers?

Answer: of course.

19. Would you share your location?

Answer:
East Washington

20. Please suggest a question you would like to see in this survey, and add your answer to it as well

Answer:
How long is your handlebar? 4 inches

 


Visit my friends at The Handlebar Club Forum