Pages Navigation Menu

Style, Info, Fun - A Moustache Paradise!

Handlebar Moustache Survey by theinavator of Greencastle, Indiana

1. How long have you had a handlebar moustache, and what is your history with moustaches?

Answer: One week. I think they look cool

2. What moved you to grow a handlebar moustache?

Answer: Hair kept getting in my mouth

3. What are some of the reactions of others as you grew your handlebar moustache? What sort of reactions or comments did you get initially from your significant other?

Answer: Everybody laughed

5. Has having a handlebar moustache had any effects on your personality/behavior, attitude, self-expression, sense of self?

Answer: I think I look better

6. What is it in your personality that drew you to growing a handlebar moustache?

Answer: To stand out

7. Have you been in any moustache contests or attended any such gatherings?

Answer: No, not yet

8. It takes courage to wear a handlebar moustache. What would you say to those who think you look odd, silly or stupid with it?

Answer: If you don’t like it, it doesn’t matter its not on your face. I like it thats all that matters

9. What waxes, styling aids or glues to you prefer and why?

Answer: Homemade beeswax\Vaseline mix. like to make stuff

10. What do you think a handlebar moustache does for a man?

Answer: Depends on the man

11. How attached are you to your handlebar moustache and what would it take for you to cut it off or remove the curls and not grow it back?

Answer: Not sure. Haven’t had it long

12. Have you accumulated any moustached merchandise, shirts, mugs or other stuff? Include web site addresses if you have them so others can take a look.

Answer: No

13. Can you recommend some moustache web sites if you know any worth mentioning?

Answer: Not yet

14. Have you participated in online events like Moustache May, Movember or others, and what was that like?

Answer: Nope

15. What would you like to see on handlebarmoustachelife.com?

Answer: Diy stuff

16. Can you list here some links to online photos of your moustache I can use for this survey if published, or if you don\’t have pics online, may I email you so you can send me what you would like to share?

Answer: Email me.

19. Would you share your location?

Answer: Greencastle, Indiana USA

 


Visit my friends at The Handlebar Club Forum


You may enjoy these related posts: